LCF CLUBS ВО БУТЕЛ

 

homeОд оваа есен, меѓународната франшиза на училишта за странски јазици LCF Clubs. започна да функционира и во населбата Бутел во Скопје. За повеќе информации, закажување на демо час и запишување на Вашето дете на изучување на Англискиот јазик, јавете се на телефонот подолу.

LCF CLUBS – Бутел, Скопје

Тел. 070 821 390