LCF CLUBS И ВО КИСЕЛА ВОДА

za prednaОд оваа есен, меѓународната франшиза на училишта за странски јазици LCF Clubs. започна да функционира и во населбата Кисела Вода во Скопје. За повеќе информации, закажување на демо час и запишување на Вашето дете на изучување на Англискиот јазик, јавете се на телефонот подолу.

LCF CLUBS –Кисела Вода Скопје

Тел. 078 29 29 07