УПИСИ 2017

Уписите во новата, 2017 година, на курсот по Англиски јазик за деца во франшизните училишта на LCF CLUBS во Дебар Маало, Кисела Вода, Бутел и Куманово се започнати.

Запишете го на време вашето дете, бидејќи училиштата работат со  ограничени и мали групи  во кои максимално се посветува внимание на секое дете.

Училиштата се лиценцирани од LCF CLUBS, персоналот обучен и сертифициран според програмата на LCF CLUBS.

Запишете го вашето дете на креативниот и ефикасен метод на учење странски јазици, во кој преку игра, забава, пеење, креативни работилници, совршено ќе го научи јазикот на иднината.

Информации на тел. 071 330 900