(Македонски) УПИСИ 2017 ГОДИНА

Žao nam je, ne postoji prijevod na raspolaganju za ovaj proizvod još Македонски i Američki Engleski. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Уписите во новата, 2017 година, на курсот по Англиски јазик за деца во франшизните училишта на LCF CLUBS во Дебар Маало, Кисела Вода, Бутел и Куманово се започнати.

Запишете го на време вашето дете, бидејќи училиштата работат со  ограничени и мали групи  во кои максимално се посветува внимание на секое дете.

Училиштата се лиценцирани од LCF CLUBS, персоналот обучен и сертифициран според програмата на LCF CLUBS.

Запишете го вашето дете на креативниот и ефикасен метод на учење странски јазици, во кој преку игра, забава, пеење, креативни работилници, совршено ќе го научи јазикот на иднината.

Информации на тел. 071 330 900