ВРАБОТУВАМЕ

Ако ги исполнувате следните критериуми :

– одлично познавање на англискиот јазик,

– одлични комуникациски вештини,

– љубов и желба за работа со деца,

– завршено соодветно високо образование (ќе биде сметано како предност)

Вашата апликација и CV пратете ги на :

E-mail : info@lcf.mk

Избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју, за вработување во центрите на LCF CLUBS Македонија.