SUMMER CAMP ВО LCF CLUBS

Летниот камп на LCF CLUBS во Скопје е во полн ек.
 
Дечињата кои го посетуваат кампот имаат можност, секој работен ден, во четири супер квалитетни часа, со програма комплетно на англиски јазик да учат, да се забавуваат, дружат, да ги подобруваат своите знаења од англискиот јазик.
 
Програмата, комплетно дизајнирана во централата на LCF CLUBS опфаќа многу креативни работилници, едукативни програми, излети, прошетки...
 
Искористете ја и вие можноста и запишете го вашето дете во Летниот камп на LCF CLUBS.
 

Arrow
Arrow
ArrowArrow

Slider