Јазични курсеви

ЗА ДЕЦА ОД 6 МЕСЕЦИ
УЧИЛИШТА ЗА АНГЛИСКИ ЈАЗИК
ДО 14 ГОДИНИ
Image is not available
ENGLISH IS FUN
МЕЃУНАРОДНА ФРАНШИЗА
СО НАД 5.000 УЧИЛИШТА ВО СВЕТОТ
Image is not available
УЧЕЊЕ НИЗ ИГРА, ЗАБАВА
ИНТЕРАКТИВНА ПРОГРАМА
КРЕАТИВНИ РАБОТИЛНИЦИ...
Image is not available
SUMMER CAMP
СУПЕР ЗАБАВЕН ЛЕТЕН КАМП
АНГЛИСКИ, ЗАБАВА, ДРАМА, АЕРОБИК...
Image is not available

Arrow
Arrow
Slider


Во LCF CLUBS, Вашите деца од 6 месеци до 14 години може да учат aнглиски, француски и шпански јазик

LCF CLUBS е меѓународна франшиза на училишта за странски јазици. На целата планета, во повеќе од 5.000 училишни центри децата на возраст од 6 месеци до 14 години изучуваат странски јазици - англиски, француски и шпански.

Под будното око на сертифицираните наставници, децата преку игра, забава, песни, движења и креативна работа секојдневно го учат јазикот, а истовремено уживаат и се забавуваат во процесот.

 

АНГЛИСКИ ЈАЗИК

Специјалната програма за изучување на англиски јазик за деца, е идентична во сите училишта во светот кои се дел од меѓународниот ланец на училишта на LCF CLUBS.

Програмата е креирана, патентирана и прилагодена на сите возрасни групи на деца - од 6 месеци до 14 години.

Програмата за учење на англискиот јазик се дели во три основни возрасни групи, во кои потоа се спроведуваат и специјално дизајнираните курсеви.

LCF BABY CLUB

LCF BABY CLUB e интерактивен курс по Англиски јазик за најмалите дечиња на возраст од 6 до 24 месеци.  Прочитајте повеќе. 

LCF JAZZ MATAZ 1

LCF JAZZ MATAZ 1 e специјално наградувана програма на LCF CLUBS за учење на Англиски јазик за дечињаод 18 месеци до 3 години.  Прочитајте повеќе. 

LCF GREEN COURSE

LCF GREEN COURSE e специјалнa програма на LCF CLUBS за учење на Англиски јазик за дечиња од  3 до 6 години.  Прочитајте повеќе. 

LCF ORANGE COURSE

LCF ORANGE COURSE e интерактивен курс по Англиски јазик за деца на возраст од 4 до 7 години.  Прочитајте повеќе. 

LCF RED COURSE

LCF RED COURSE e специјалнa програма на LCF CLUBS за учење на Англиски јазик за дечиња од  5 до 7 години.  Прочитајте повеќе. 

LCF YEAR 2

LCF YEAR 2 e интерактивен курс по Англиски јазик за деца на возраст од 7 до 9 години.  Прочитајте повеќе. 

LCF YEAR 3

LCF YEAR 3 e специјалнa програма на LCF CLUBS за учење на Англиски јазик за деца од  8 до 10 години.  Прочитајте повеќе. 

LCF YEAR 4

LCF YEAR 4 e интерактивен курс по Англиски јазик за деца на возраст од 9 до 11 години.  Прочитајте повеќе. 

LCF YEAR 5

LCF YEAR 5 e специјалнa програма на LCF CLUBS за учење на Англиски јазик за деца од  10 до 13 години.  Прочитајте повеќе. 

LCF JUNIOR 1

LCF JUNIOR 1 e интерактивен курс по Англиски јазик за деца на возраст од 12 до 14 години.  Прочитајте повеќе. 

LCF JUNIOR 2

LCF JUNIOR 2 e специјалнa програма на LCF CLUBS за учење на Англиски јазик за деца од  12 до 14 години.  Прочитајте повеќе. 

SUMMER CAMP

Во летните месеци, додека се децата на годишен одмор, LCF CLUBS со отворени врати на своите клубови ја продолжува својата мисија. Преку игра, забава и фантастични 4 часа што се спроведуваат според програмата на LCF CLUBS - комплетно на англиски јазик, децата, секој работен ден имаат можност да го подобруваат владеењето на англискиот јазик, но и да се дружат, забавуваат, продуктивно да го користат своето слободно време. Во Летните кампови се спроведуваат и креативни работилници, часови по уметност, географија, драма...  Прочитајте повеќе. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *