Контакт

shutterstock_115133806

Го очекуваме Вашиот телефонски повик

071 330 900

Доколку сакате да го пријавите Вашето дете на некој од расположливите LCF курсеви, сакате да закажете состанок со нашите учителки или менаџер, сакате да добиете повеќе информации за можноста да отворите свој франшизен клуб за странски јазик… Ве очекуваме на горниот телефонски број или на e-mail :

lcfclubsmacedonia@yahoo.com

 

Лиценцирани LCF CLUBS училишта во Македонија

LCF CLUBS – Дебар Маало, Скопје

Тел. 071 330 900

LCF CLUBS –Кисела Вода, Скопје

Тел. 078 29 29 07

LCF CLUBS – Тафталиџе, општина Карпош, Скопје

Тел. 077 820 982

LCF CLUBS – Прилеп

Тел. 071 762 491

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *