Letnji kamp

ЗА ДЕЦА ОД 4 ГОДИНИ
SUMMER CAMP
ДО 14 ГОДИНИ
Image is not available
ENGLISH IS FUN
КОМПЛЕТНАТА ПРОГРАМА
СЕ ИЗВЕДУВА НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК
Image is not available
УЧЕЊЕ НИЗ ИГРА, ЗАБАВА
ИНТЕРАКТИВНА ПРОГРАМА
КРЕАТИВНИ РАБОТИЛНИЦИ...
ПРИЈАВЕТЕ СЕ!
ГРУПИТЕ СЕ МАЛИ А БРОЈОТ
НА ДЕЦА КРАЈНО ОГРАНИЧЕН
Image is not available
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider

Од 2017 година, училиштата на LCF CLUBS во Македонија започнуваат со организација на специјалните Летни Кампови (LCF Summer Camps).

Родителите имаат можност да ги запишат своите деца на уникатната LCF CLUBS програма, што се спроведува во претпладневните часови.

Во летните кампови, комплетната активност се одвива на Англиски јазик, а децата, секој ден, од понеделник до петок во 4 забавни часа, покрај интензивното учење на Англискиот јазик под будните очи на нашите наставници ќе имаат и специјално дизајнирана програма :

– Уметност (креативни работилници)

– Часови по драма (први артистички чекорчиња)

– Музика и Пеење 

– Светски авантуристи (часови по географија)

– Мали готвачи (интерактивни часови по готвење и здрава храна)

– Аеробик за деца (во здраво тело здрав дух)

– Активности надвор

– Ужинка

Летниот камп е идеално место за сите деца да се запознаат со магијата на LCF CLUBS, да го научат ефикасно Англискиот јазик, да научат многу нови работи, да се дружат со своите другарчиња, да ја зголемат својата самодоверба…

Бројот на деца во групите е крајно ограничен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *