За нас

Koи сме ние? 

“ЛЦФ Клубс” дооел Скопје со потпишувањето на договорот за соработка и партнерство со LCF Clubs, се стекна со статусот – Мастер Франшизен партнер  за територијата на Република Македонија.

Kaде сме?

Веднаш по потпишувањето на договорот, компанијата, во 2015 година го отвори и своето прво училиште (клуб) за странски јазици.

Нова локација

Центарот на ЛЦФ КЛУБС во 2016 година, продолжува да работи во новоотворениот центар на атрактивна локација. Во центарот на урбаното Дебар Маало, веднаш до ресторанот Скопски Мерак , новиот центар на Мастер франшизерот ЛЦФ Клубс, со две модерни училници и чекална, максимално ги задоволува стандардите на LCF Clubs но и очекувањата на родителите

Вашите деца можете да ги запишете на курс по Англиски јазик и во лиценцираните училишта  :

Лиценцирани LCF CLUBS училишта во Македонија

LCF CLUBS – Дебар Маало, Скопје

Тел. 071 330 900

LCF CLUBS – Куманово

Тел. 071 711 555

LCF CLUBS – Бутел, Скопје

Тел. 070 821 390

LCF CLUBS –Кисела Вода, Скопје

Тел. 078 29 29 07

LCF CLUBS – Тафталиџе, општина Карпош, Скопје

Тел. 077 820 982

Пронајди не на мапата

[wpsl]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *